Reisdossier (Voorbeeldreizen)


Een persoonlijke fietsvakantie wordt in de vorm van een offerte geleverd. Hierin staat alle informatie over route, overnachtingsadressen, terugreis, financieel plaatje. Daarnaast worden de voorwaarden van onze fietsvakantie meegeleverd. Hieronder een uitgebreid overzicht van ons product.

– Voorpagina
– Reiswensen: Deze pagina omvat een samenvatting van het intakegesprek met de klant. Hierin staat achtereenvolgens informatie over het reisgezelschap, de routering en reiswensen. In de bijlage staat een overzicht van de verschillende die per categorie kunnen worden gevraagd.
– Etappeschema: De invulling van de verschillende dagen worden op deze pagina in kaart gebracht. Per dag wordt er een voorstelling van de start- en finishplaats, het aantal kilometer, eventueel de hoogtemeters en eventuele overige reisinformatie. Ook word de informatie van overnachtingsadressen aan deze pagina toegevoegd.
– Etappe: Aangezien wij een volledige beleving aan de klant willen bieden, zullen we elke etappe nader beschouwen. De verschillende reiswensen van de klant zullen hierin terugkomen.
– Terugreis: Als de reis geen rondrit is en de klant dit ook uitbesteedt, kunnen we ook de gehele terugreis regelen. Op deze pagina staat informatie de kosten, de tijdstippen en eventueel aanvullende informatie. De tickets zullen uiteraard worden bijgevoegd.
– Overnachtingen en Reissom: Een specificering van onze kosten en de lijst van overnachtingsadressen worden op deze pagina toegevoegd.
– Voorwaarden: Deze reis is een zeer persoonlijke beleving en opgemaakt door intensief klantcontact. Het is ook in ons belang dat u zoveel mogelijk plezier aan een reis beleeft. In onze voorwaarden staan daarom enkele informatie over voorwaarden (zie bijlage over de invulling hiervan). Een voorbeeld: Mocht er een ongemak aan de fiets zijn tijdens een rit en geen verdere beweging mogelijk zijn, dan kunt met ons contact op nemen, zodat wij een reparateur die kant op kunnen sturen.


 

Wij bieden u een inkijk in een aantal persoonlijke fietsdossiers, waarmee een indruk van een aantal persoonlijke fietsbelevenissen kan worden gegeven.

* Fietsreis Maastricht – Basel (VOLGT)

* Fietsreis Citytrip Tilburg (VOLGT)

* Fietsreis Leeuwarden – M√ľnchen (VOLGT)